یکی از روش های تبلیغات در حوزه دیجیتال مارکتینگ، ویدیو مارکتینگ است. و یکی از انواع ویدیو مارکتینگ با موشن گرافیک می باشد که چند سالی است در این حوزه طرفداران زیادی پیدا کرده .
در این مقاله میخواهیم به انواع موشن گرافیک بپردازیم.
انواع موشن گرافیک
ویدیوی توضیحی:
موشن گرافیک توضیحی یکی از پرکاربردترین انواع موشن گرافیک است که هدف آن توضیح دادن یک فرایند یا یک مفهوم است. در این مدل از موشن گرافیک یک موقعیت ساده یا پیچیده در نظر گرفته میشود که به کمک شکل های گرافیکی و انمیشین آن را به مفهوم های ساده تر تبدیل می کنند تا برای مخاطب قابل فهم تر باشد.
در اینجا بعضی از متداول ترین انواع ویدئو توضیحی موجود است:
- پویانمایی شخصیتی ۲ بعدی
- پویانمایی حرکات گرافیکی ۲ بعدی
- پویانمایی ۲٫۵ بعدی
- ویدئوهای پویانمایی وایت برد یا تخته سفید
- پویانمایی ۳ بعدی
- حرکت زنده
- حرکت زنده همراه با عناصر پردازش
- تحرک ایستا
- صفحه بندی
- Screencast
ویدیو تبلیغاتی برای محصول:
این ویدیوی تبلیغاتی زیر مجموعه ویدیوهای توضیحی هستند با این تفاوت که ویدیوهای توضیحی روی یک مفهوم تمرکز دارند ولی تبلیغاتی روی فروش یک محصول تمرکز دارد. ساخت این موشن گرافیک برای معرفی محصول و روش استفاده از آن است. خیلی مواقع کاربران به دلیل اینکه استفاده از محصول برایشان مبهم است نرخ فروش کاهش می یابد ولی اگر در این ویدیوهاروش های استفاده به روشنی مشخص شود در تبدیل مخاطب به مشتری نقش به سزایی دارد.
این روش بیشتر برای معرفی محصولات و خدمات ارائه شده توسط کارفرمایان به اجرا در آورده میشود و تفاوت آن با موشن گرافیک های داستانی ، داستان و استوری برد آنها میباشد که در ساخت تیزر های تبلیغاتی فقط نیاز به معرفی خدمات و محصولات مطرح است .
در این نوع موشن گرافیک ترکیب گرافیک ، حرکت و صدا شاهکار های بسیار خوبی را به وجود می آورد که محصولات و خدمات شرکت ارائه شده به صورت خیلی روان و ساده به ذهن مخاطب منتقل میشود .
به راستی که این نوع تبلیغات در زمینه ویدیو مارکتینگ در ذهن ها هک میشود و در بیشتر اوقات مخاطب میخواهد برای چندمین بار یک موشن گرافیک را تماشا نماید و از تماشای آن دوباره و دوباره لذت ببرد !
انیمیشن طراحی رابط کاربری
توانایی ایجاد حرکت های نرم و روان در پروتوتایپ هایی که می سازید مهارتی است که شما را به عنوان طراح رابط کاربری از دیگران متمایز می سازد. از موشن گرافیک می توان در انیمیت کردن منو و سایر قسمت های سایت استفاده نمود.
لوگو
لوگو موشن در واقع تلفیقی از صدا و المنهای گرافیکی است ولی اینبار هدف فقط لوگو و آرم تجاری شماست که باید به خوبی لوگوی شما را به سبک زیبای موشن گرافیک به نمایش درآورد. که البته تکنیک ها و نوع های مختلفی دارد که برند شما را به شدت زیبا می کند. کاربرد این ویدیو در واقع یک نوع برند سازی است که می توانید آن را در اول (اپنینگ) و آخر ویدیو های خود (اینترو) و همچنین در میان ویدیوها استفاده کنید. حتی برای کسانی که کانال های تلگرام و ویدیویی مثل آپارات دارند، بسیار مفید باشد. هر چه طراحی موشن گرافیک لوگوی خود را حرفه ای تر و جالبتر طراحی کنید مخاطبان حس مثبت تری نسبت به برند شما پیدا میکنند.
گیف
یکی از کاربردهای موشن گرافیک ساخت گیف است. یکی از کاربردی ترین استفاده ی گیف، اشتراک گذاشتن آن به عنوان پست در شبکه های اجتماعی است که از عکس جذاب تر است و توجه بیشتری جلب میکند.
اینفوگرافیک
می توانید با انیمیت کردن نمودارها و اجزای مختلف یک اینفوگرافیک بر اهمیت اطلاعات ارائه شده تاکید کنید. همچنین می توانید بیننده را با به ترتیب انیمیت کردن داده ها راهنمایی کنید. با کمک موشن گرافیک می توان یک تجربه عالی از ارائه اطلاعات به صورت اینفوگرافیک ایجاد نمود.
تیتراژ ابتدایی فیلم ها
اولین کاربرد موشن گرافیک به حدود ۱۰۰ سال قبل و برای نمایش عنوان فیلم های هالیوودی باز می گردد. تیتراژ ابتدایی فیلم ها و سریال ها یکی از انواع موشن گرافیک است که همچنان کاربرد و تقاضای فراوانی دارد.
برای دیدن موشن گرافیک های متنوع می توانید به این لینک مراجعه کنید.